Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

Μετα απο αυτο η ραπ


Η Jessica Simpson γνωστη αταλαντη στην Αμερικη εχει ηχογραφησει ενα καινουργιο δισκο με τραγουδια ..... country !!! Ελεος βρε κοριτσι μου , αφου το ξερεις κι εσυ και ολοι μας πως ταλεντο ΔΕΝ εχεις !!! Οπως δηλωσε " Ειμαι απο το Τεξας , και παντα λατρευα αυτην την μουσικη ! Ειναι στο αιμα μου , την νιωθω . Αυτος ο δισκος ειναι ενα ονειρο που ειχα εδω και παρα πολυ καιρο και να που εγινε πραγματικοτητα ! " . Πιο πολυ για εφιαλτης μας κανει , αλλα τεσπα , μην σου την σπασουμε κιολας .

Η διασημη χωρις λογο Τζεσσικα , αυτη την περιοδο διατηρει δεσμο με τον παιχτη του φουτμπολ Tony Romo . Μαλιστα σε εναν αγωνα της ομαδας του γυρω στα Χριστουγγενα , ( στο οποιο η Τζεσσικα ηταν παρουσα ) η ομδα εχασε μεγαλοιδως , εξαιτιας της αθλιας αποδοσης του Τονυ ! Δεν ειναι λιγοι εκεινοι που κατηγορησαν την " τραγουδιστρια " πως εκεινη εφταιγε επειδη ειναι ... γρουσουζα ! Οι οπαδοι της ομαδας φωναζαν συνθηματα εναντιον της , ενω ακομη κι οι συμπαικτες του Τονυ του ειπαν πως καλο θα ηταν να μην την ξαναφερει στο γηπεδο , ΧΑΧΑ

Επιπλεον , η " Daisy Duke " πρωταγωνιστησε στην ταινια "Blonde Ambition " οπου υποδυοταν μια ντιβα που πηγε στρατο . Οι παραγωγοι ξοδεψαν αρκετα λεφτα για την ταινια και το αποτελεσμα ηταν εκπληκτικο ¨Η ταινια παιζοταν σε 8 αιθουσες στο Κανσας και τα κερδη της ηταν ..... 318$ !!!!!! Οπως ειναι αναμενομενο , η καριερα της Τζες σαν ηθοποιος πρεπει να τελιωσε .

Δεν υπάρχουν σχόλια: