Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

Το οτι η γνωστη ( κουκλαρα ) ηθοποιος Jessica Alba ( Sin City , Into the blue ) ειναι εγκυος το ξερουν κι οι πετρες . Η Τζες περιμενει συντομα κοριτσακι , καθως βρισκεται στον 8ο μηνα της κυησης της . Τυχερος μπαμπας ο κινηματογραφιστης Cash Warren , με τον οποιο γνωριστηκε οταν πρωταγωνιστουσε στο Fantastic Four . Το ζευγαρι μαλιστα , ειχε χωρισει για ενα διαστημα , τον Οκτωβρη .

Επειδη η Τζεσσικα ηθελε το παιδι της να γεννηθει σε μια " σωστη " οικογενεια οπως ανεφερε , εκεινη και ο συντροφος της παντρευτηκαν σε μια γρηγορη τελετη στο δημαρχειο της Καλιφορνια , οποθ ηταν παροντες μονο οι δυο τους . Ακομη κι οι γονεις του ζευγους απουσιαζανε . Η νυφη φορουσε ενα τζην με μια κοκκινη μπλουζα και ειχα τα μαλλια της πιασμενα κοτσιδα , ενω ο γαμπρος ενα απλο τζην με ενα πουκαμισο . Ο ακερδος της Τζεσσικα , Τζος Αλμπα , δηλωσε πως
" Εξεπλαγην οταν εμαθα για τον γαμο . Δεν το περιμενε κανεις μας για να πω την αληθεια . Ειμαι ομως παρα πολυ χαρουμενος για εκεινη επειδη βλεπω ποσο ευτυχισμενη ειναι . Εξαλλου εχουν πει πως σκοπευουν να κανουν μια πολυ μεγαλη τελετη οταν γεννηθει η κορουλα τους . Απλα η Τζες δεν ηθελε να φορεσει νυφικο με την κοιλια στον στομα ! " . Λογικο μας φαινεται...

Απο την αλλη , η ηθοποιος δηλωσε πωσ θα ηθελε η κορη της να μοιαζει με τουσ παππυδες του
" Ο μπαμπας μου ειναι απο την Κουβα ενω του Κας , Αφροαμερικανος . Θα ηθελα πολυ το παιδακια μας να γινει σκουροχρωμο !! " . Εμεις παλι , ευχομαστε να μοιασει κυριως στην μαμα του .

Η Τζεσσικα παιζει στην ταινια " Awake "( δεν προβαλλεται ακομη ) με τον Hayden Christennsen ο οποιος εγινε γνωστος με τον ρολο του anakin skywalker στην προσφατη τριλογια star wars , ενω φιγουραρει διπλα στην τραγουδιστρια Mary j . Blige και πολους ακομη celebrities σε ενα βιντεακι για την εκλογικη εκστρατεια του Barack Obama , ο οπιος κερδισε τελικα το χρισμα των Δημοκρατικων στις ΗΠΑ . Στο βιντεακι το οποιο ειναι ασπρομαυρο , λεει " Θελω ενα καλυτερο αυριο για το παιδι μου "

Δεν υπάρχουν σχόλια: